Кращий за професією

З 20 по 27 квітня 2017 року для учнів 11 класу Центру професійної освіти БНВО з професій: «Перукар (перукар-модельєр)», «Кухар», «Водій автотранспортних засобів категорії «В» пройшов конкурс професійної майстерності «Кращий за професією» з метою визначення навичок професійної майстерності, розвитку творчого потенціалу молодих фахівців, розвитку в учнів інтересу до обраних професій, популяризації професій.

Конкурс проходив у два етапи: на першому етапі старшокласники показали свої теоретичні знання з профілюючих предметів відповідно обраній професії.

Наступним етапом був практичний, який сприяв визначенню майстерності учнів у застосуванні набутих знань у вигляді практичних вмінь та навичок. Завдяки практичному етапу учні продемонстрували творчий підхід та технологію виконання робіт, дотримання правил охорони праці. Молоді таланти кожної професії показали високий рівень підготовки, були активними, завзятими, наполегливими, цілеспрямованими, відчувався «дух змагання», жага до перемоги.

Підводячи підсумки за два етапи конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією», компетентне журі визначило переможців, а саме:

Ірина Полозук – професія «Перукар (перукар-модельєр)»;

Іван Босий – професія «Кухар»;

Яків Щербак– професія «Водій автотранспортних засобів категорії «В».

Педагогічний колектив сподівається, що той творчий потенціал, який безумовно закладений у кожній дитині, буде розвиватись протягом її життя й не лише у стінах нашого навчального закладу, а й у подальшій професійній діяльності кожного випускника. Адже, на нашу думку, успішність навчання учнів залежить більшою мірою від вчителя, який впливає на формування та становлення особистості учня.

Вітаємо переможців та бажаємо професійних успіхів.

 

Світлана Кисіль,  
методист з профорієнтаційної роботи

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід