Милосердя й доброта – людини два крила

Сьогодні, мабуть,  не залишилось байдужих до долі України та людей, які ціною власного життя і здоров’я борються за незалежність  нашого народу. Свою позицію кожен висловлює по різному, хто лише словом, а хто й ділом. Художній керівник Народної хореографічної майстерні «Мальва» Оксана Круковська, вихованці колективу та їх батьки вже неодноразово проявляють свій патріотизм та милосердя, беручи участь у благодійних акціях, концертах, зустрічах із дітьми-сиротами, онкохворими. 

Так у п’ятницю, 12 лютого 2016 року вихованці колективу «Мальва» під керівництвом Оксани Круковської взяли участь у благодійному концерті «За життя!», який тривав більше двох годин у МКЦ «Прометей». Разом із танцювальним колективом свої вокальні номери подарували й інші молоді артисти рідного міста.

Розпочала свій виступ Народна хореографічна майстерня «Мальва» зворушливим відео про молодих воїнів-героїв України, яких так чекають, в яких так вірять їх дружини, діти, рідні та близькі. У подарунок глядачам колектив підготував такі хореографічні композиції: «Слов’янський танець», «Обійми», «Фарби», «Втрачені душі», «Молдавські акорди», «Купальський», «Біла ворона», «Подих вогню». На завершення концертної програми вихованці колективу «Мальва» під час фінальної композиції «Життя продовжується» подарували воїнам АТО, що завітали на концерт, «частинку свого серця», що попередньо кожен вихованець виготовив індивідуально. 

Метою доброчинного концерту було – збір коштів на лікування бійця АТО Валерія Сергієнка. Валерій Сергієнко – військовий 95-ї аеромобільної бригади. Восени 2014 року чоловік у бою отримав важку черепно-мозкову травму, а сьогодні він лікується у місцевому медичному центрі «НОДУС». Як зазначили організатори концерту, життю чоловіка вже нічого не загрожує, але попереду довгих дев’ять місяців реабілітації. На сьогоднішній день воїну доводиться знову вчитися ходити, говорити, їсти. Щирі слова вдячності всім присутнім висловила дружина Валерія, яка була запрошена на благодійний концерт. Сльози вдячності протягом концертної програми були на очах і в матері Валерія Сергієнка, яка теж прийшла на концерт.

Всім нам не легко у сьогоднішній скрутний час, але пам’ятаймо, що поруч є люди, яким набагато гірше. І дуже приємно, що є добрі люди, які можуть організувати та провести такі благодійні концерти, які хоч на крихту покращать життя іншим, що так потребують нашої допомоги.  

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

Відео: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід