Профорієнтаційна екскурсія до Полку поліції особливого призначення м.Києва

19 травня 2017 року учні 10-11 класів Ліцею технологічного профілю БНВО в супроводі класних керівників Шляхтиченко І.В., Орещенко А.І. відвідали Полк поліції особливого призначення №1 м. Києва.

Під час оглядової екскурсії учням продемонстрували плац, де була виставлена експозиція з автомобільною технікою та озброєнням особистого составу поліцейського підрозділу. Діти із задоволенням приміряли шоломи, бронежилети, розглядали зброю та автомобілі.   Представник полку розповів учням про основні завдання підрозділу а саме:

  • забезпечення особистої безпеки громадян, захист їхніх прав і свобод, законних інтересів;
  • запобігання правопорушенням та їх припинення;
  • охорона і забезпечення громадського порядку;
  • забезпечення публічної безпеки та охорона публічного порядку під час проведення зборів, мітингів, походів, демонстрацій та інших масових заходів;
  • виявлення кримінальних правопорушень;
  • участь у проведенні заходів, спрямованих на розшук і затримання осіб, які підозрюються в скоєнні кримінальних правопорушень, озброєних та інших злочинців, які становлять суспільну небезпеку, звільнення заручників, припинення діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань (груп), організованих груп та злочинних організацій на території України, а також заходів, пов’язаних із припиненням терористичної діяльності.

Учням було показано цілодобовий пункт прийому дзвінків зі скаргами від громадян, стенд вшанування загиблих колег під час виконання службових обов’язків.

Діти відвідали спортзал для тренування та підвищення кваліфікації з бойових та захисних прийомів знешкодження правопорушників. Прийняли участь в стрільбах на території службового тиру. На закінчення екскурсії працівники полку показали фрагмент захвату автомобіля з озброєними втікачами.

 

Орещенко А.І.,
класний керівник

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід