Інформаційно-іміджева та профорієнтаційна робота

12 березня 2019 року відбулася зустріч учнів 10 класу Ліцею технологічного профілю БНВО з представниками відділу комплектування Іміджево-видавничого центру майором Шинкаренком О.О., військової частини 2260 лейтенантом Чорней Д.О. та сержантом Свирським Р.В. Національної гвардії України.

Фахівці повідомили старшокласникам, що Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, яка входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Всім присутнім офіцери презентували брошури з детальною інформацією про умови вступу до Національної академії, проходження військової служби за контрактом та військової служби у військовому резерві.

 

Світлана Кисіль,
методист з профорієнтаційної роботи

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід