Виставка-огляд літератури «Тільки пам’ять не сивіє»

З метою розширення знань учнів про людей, що боролися і борються за рідний край; формування у сучасної молоді національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги учасників Другої світової війни, на героїці сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави; сприяння формуванню історичної пам’яті, вихованню почуттів патріотизму та національної гідності  10 травня 2016 року для вихованців Центру позашкільної освіти БНВО гуртка «Чарівний завиток» (керівник Шарик Н.О.) бібліотекар закладу Поджара Т.А. провела виставку-огляд літератури «Тільки пам’ять не сивіє» до Днів пам’яті та примирення у Другій світовій війні (1939-1945).

З мультимедійної презентації вихованці ознайомилися із основними історичними моментами Другої світової війни та подій, що проходили на території України у ці буремні роки. Учні дізналися про історію створення емблеми Червоного маку – символу пам'яті жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, починаючи із 1914 року.

Україна завжди була і буде нескореною ні перед ким землею. Ми маємо жити у мирі та злагоді, щоб завжди пам’ятати про подвиги тих, хто поклав своє життя за наше мирне майбуття.

 

Поджара Т.А.,
бібліотекар БНВО

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід