Всі різні – всі рівні

Україна – приклад великої мужності, витривалості та духовності. Українці завжди славилися своєю великою внутрішньою силою, неповторною культурою, співучою мовою та високими стандартами моралі. Наша держава стала рідною землею для тисяч білорусів, поляків, росіян, чехів, румунів, татар та інших народів і до всіх ми ставились і ставимось із розумінням та повагою. Ніколи український народ не виступав у ролі загарбника, а завжди поважав права, звичаї та традиції інших народів.

З метою збереження культурних цінностей, виховання шанобливого ставлення до традицій українців і представників інших національностей, популяризації культурної та духовної спадщини народів Криму з 8 по 15 лютого 2016 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні  пройшли заходи до другої річниці анексії Автономної Республіки Крим та Севастополя. Для старшокласників Ліцею технологічного профілю БНВО було проведено виховні години «Сторінками історії кримського народу», у  Центрі позашкільної освіти  пройшли інформаційні хвилинки «Всі різні – всі рівні», «Етнічне багатство кримської землі». Вихованці Центру позашкільної освіти художньо-естетичного відділу створили виставку малюнків «Крим – це Україна».

Сьогодні не залишилось байдужих людей до долі України, а слова «патріот», «герой», «незалежність» набули для нас особливого значення. Світ визнав українців найбільшими патріотами у 2014 році, бо кожен з нас усвідомлює, що доля нашої країни у наших руках і кожен може зробити свій внесок у захист України, незалежно від віку, статі і національності. Тому у Броварському навчально-виховному об’єднанні вихованню справжніх патріотів України приділяється належна увага і заходи, що проводяться виключно патріотичного змісту.

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масового відділу

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід