Вітаємо з перемогою!!!

У жовтні-листопаді 2015 року Всеукраїнське товариство «Просвіта» та Київський обласний позашкільний навчальний заклад «Мала академія наук учнівської області» проводили Всеукраїнський літературно-мистецький конкурс «Я гордий тим, що українець зроду» до Дня української писемності та мови. Конкурс мав за мету формування молодого покоління в дусі високих духовних та естетичних ідеалів, виховання любові до України, виховання любові і пошани до рідного слова. На конкурс були подані творчі роботи учнів-членів Міського територіального осередку Малої академії наук БНВО.

9 листопада 2015 року у Київському будинку вчителя відбулося літературно-мистецьке свято до Дня української писемності та мови, під час якого переможці та призери конкурсу «Я гордий тим, що українець зроду» урочисто отримали свої винагороди.

9 листопада 2015 року у Київському міському будинку вчителя відбулося літературно-мистецьке свято до Дня української писемності та мови, під час якого було проведено нагородження переможців Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу «Я гордий тим, що українець зроду». 

Переможцями стали:

Поплавська Софія – переможниця конкурсу,
Мельниченко Олександр – призер конкурсу,
Тугай Анна – призер конкурсу.

Вітаємо з перемогою та бажаємо натхнення у подальшому русі вперед, успіху у реалізації творчих проектів!

 

 

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід