Заходи до Міжнародного дня миру

21 вересня 2023 рокув Броварському ліцеї № 11 проводилися заходи, присвячені Міжнародному дню миру під гаслом «Ми хочемо у мирі жити». Міжнародний день миру відзначається в усьому світі з метою підкреслити важливість миру, співпраці між націями та запобігання конфліктів.

В початкових класах проведено виховні години та уроки, під час яких учні ознайомилися з історією започаткування свята, переглядали презентації, брали участь в інтерактивних бесідах, працювали над створенням плакатів та леп буків «Мирне життя без війни», «Голуб миру», «Квітка миру».

Для учнів 5-9 класів були проведені виховні години під гаслом «Безцінне слово «МИР», де вони брали участь у дискусіях на тему «Чи реально досягти миру у всьому світі?», розробляли власну «формулу миру» для нашої держави.

Вихованці гуртків Центру позашкільної освіти підготували виставку малюнків «Під мирним небом» (гурток «Розфарбований світ», керівник Олена Карпуніна), виготовили голубів різними техніками у рамках челенджу «Подаруй голуба миру» (гуртки «Чарівні прикраси», керівник Лілія Матвєєва;  «Дизайн і технології», керівник Наталія Шарик; «Lego-конструювання», керівник Оксана Маркіна).

Вихованці Центру розвитку дитини стали учасниками інтегрованих занять з розвитку мовлення «Вчимося жити в мирі й злагоді», спільно намалювали плакат та створили лепбуки у вигляді прапору України з голубом миру.

Заходи, проведені в ліцеї сприяли зміцненню ідеї миру та суспільної гармонії серед наших учнів.

 

Олена Ромашко, педагог-організатор

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід