Звітна концертна програма Народної хореографічної майстерні «Мальва»

20 травня 2015 року в міському культурному центрі Прометей відбулася звітна концертна програма Народної хореографічної майстерні «Мальва». У черговий раз талановитий колектив подарував глядачам неймовірні враження та незабутні емоції від виконавської майстерності вихованців.

Розпочалося свято флеш-мобом «Україна – це ми» на відкритому майданчику перед культурним центром, а подовжилося у великому залі МКЦ «Прометей».

Перше відділення концертної програми відбувалося у форматі сучасного балету-трилогії «Пам’ять з паперу». Засобами хореографічного мистецтва вихованки концертного складу «Мальви» показали, що нас об’єднала в єдину родину палка любов до рідної Батьківщини і героїчна боротьба за сповнене гідності європейське майбутнє нашої держави. А наші діти, які хочуть жити у вільній та демократичній країні, підтримують європейський вибір. За відгуками присутніх вихованки продемонстрували професійну хореографію, гідну великої сцени.

 Продовжилася концертна програма новими та добре знаними танцювальними композиціями. Приємною несподіванкою стали виступи-привітання колишніх випускників «Мальви». Це – золотий фонд колективу, який налічує сотні вихованців різного віку. Для них «Мальва» стала і залишається єдиною родиною, до неї, як до рідної домівки, вони повертаються знову і знову…

У залі були присутні почесні гості: заступник міського голови Лариса Миколаївна Виноградова, заступник начальника управління освіти і науки Броварської міської ради Алла Іванівна Карандій, директор Броварського навчально-виховного об’єднання Ірина Олександрівна Ткачук.  Вони щиро привітали колектив зі святом творчості та провели церемонію нагородження.

Подякою міського голови за вагомий внесок у розвиток хореографічного мистецтва нагороджено художнього керівника Народної хореографічної майстерні «Мальва» Оксану Круковську. Музичного керівника Діляру Куц та хореографа Анастасію Ткач відзначено подяками управління освіти і науки Броварської міської ради.

За всебічну підтримку колективу «Мальва» подяки Броварського навчально-виховного об’єднання отримали представники батьківського комітету. За доброю традицією випускницям колективу, які повністю оволоділи навчальною програмою, були вручені свідоцтва про позашкільну освіту.

Сподіваємось, що вихованці Народної хореографічної майстерні «Мальва» і надали будуть дарувати свій талант вдячним шанувальникам.

 

 

Гажала Олена Анатоліївна,
заступник директора  БНВО з навчально-виховної роботи

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід