Підсумки міського конкурсу фотографій «Рідне місто очима дітей»

17 березня 2017 року у міському культурному центрі «Прометей» відбулася виставка фотографій та церемонія нагородження переможців міського конкурсу «Рідне місто очима дітей – 2017».

Конкурс проведено за ініціативи Броварського навчально-виховного об’єднання та управління освіти і науки Броварської міської ради з метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, виховання любові до рідного міста, формування естетичних відчуттів у процесі емоційного пізнання світу.

Цього року у конкурсі взяли участь 28 юних фотографів з числа учнів загальноосвітніх навчальних закладів. На розгляд журі було подано 48 робот за номінаціями: «Бровари – сучасне європейське місто», «Ми діти твої, Україно», «Калейдоскоп професій».

Церемонію нагородження провили Туник Ірина Андріївна, завідуюча відділом дошкільних, позашкільних закладів, виховної роботи управління освіти і науки Броварської міської ради та Ткачук Ірина Олександрівна, директор Броварського навчально-виховного об’єднання.

Цьогорічний конкурс фотографії «Рідне місто очима дітей» особливий – V (п’ятий) Ювілейний, тому було відзначено не тільки талановитих дітей, а й педагогів, які заохочували, надихали та підтримували юних фотографів всі ці роки.

Наказ управління освіти і науки БМР від 03.03.2017 №61 "Про підсумки проведення міського конкурсу фотографій "Рідне місто очима дітей"

 

Гажала О.А.,
заступник директора БНВО з навчально-виховної роботи

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід