Хай буде мир в усьому світі

З нагоди Міжнародного дня миру, який традиційно відзначають в Україні та в усьому світі 21 вересня, у Броварському навчально-виховному об’єднанні з 15 по 21 вересня 2021 року проходили тематичні виховні заходи.

Активними були вихованці Центру розвитку дитини БНВО та їх вихователі. Вони проводили заняття з мовленнєвого розвитку та образотворчої діяльності на тему «Вчимося жити в мирі й злагоді».

Не відставали учні ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО. Класні керівники провели бесіди, виховні години та години спілкування про мир: «Голуб миру» для учнів 1-х класів, «Дружба - запорука миру» для учнів 2-х класів, «Ми прагнемо миру» для учнів 3-х класів, «Під мирним небом» для учнів 4-х класів, «Вчимося жити у мирі та злагоді» для учнів 5 класу, «Безцінне слово мир – страшне слово війна» для учнів 6 класу, «Мир на землі – радість у родині» для учнів 7 класу. Учні 8 класу писали есе на тему «Безцінне слово – мир, страшне слово – війна», а учні 9 класу дискутували на тему «Чи реально досягти миру в усьому світі?».

Керівники гуртків Центру позашкільної освіти БНВО підготували цікаві творчі заняття, на яких вихованці могли виготовити та розфарбувати голубів миру; намалювати патріотичні малюнки, пронизані тематикою миру та злагоди в світі.

Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула майже кожна українська родина.

Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

 

Ірина Шляхтиченко,
педагог-організатор

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід